Brightwin

bab

We are Produsèn premium mesin ngumbah, mesin Isi, mesin capping, mesin labeling, lan macem-macem mesin packing etc ing pangan, kimia lan industri Pharmaceuticals. Kita CE lan ISO9001: 2008 sertifikat budak sing kita sumber Alat kualitas premium sing bisa dipercaya. Kabeh mesin kita sing selaras kanggo ketemu panjaluk saben pelanggan '.

Quality budaya kita

Kita bangga kangge kita sesambetan ing nyediakake kita pelanggan karo kualitas dhuwur lan layanan unprecedented. tim kontrol kualitas insures sing komponen mlebu lan peralatan metu ketemu utawa ngluwihi syarat pelanggan '. Saben mesin diuji marang conto customer kang sadurunge pangiriman.

Brightwin punika pimpinan ing support customer

klompok layanan customer kita lan technical Staff profesional tansah siap njawab pitakonan customer lan ngatasi masalah sadurunge utawa sawise dodolan.

Amarga iki, mesin kita wis tunggal ke Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Timur Tengah, Afrika, Asia lan Australia etc. We are manteb ing ati dadi supplier dipercoyo ing China.

OUR CERTIFICATES
kita TEAM

Ing pamimpin umum manager sing engineer senior karo pengalaman liwat 20 taun ', Brightwin ndarbeni 4 engineers senior, 5 engineers penengah lan liwat 40 teknisi experienced. Ing wektu sing padha, ana tim dodolan customer-sentris; paling saka salesmen karya ing Brightwin kanggo liwat 3 taun; iki salesmen experienced bisa kurban layanan wis dodolan profesional.

Brightwin sawise-sales tim layanan bisa kurban instalasi lan debugging ing situs. We tindak Amerika, Timur Tengah, Afrika, New Zealand lan akèh negara liyane kanggo nginstal mesin kanggo kita pelanggan.

cetification
Self adhesive label labeling machine
Sajarah
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin