Brightwin

во врска со

Ние сме премиум производител на машини за перење, пополнување машини, машини за ограничување, машини за етикетирање, и разни машини за пакување и слично во храна, хемикалии и лекови индустрии. Нашите CE и ISO9001: 2008 сертификација уверува дека ние снабдување со врвен квалитет капацитети кои можете да им верувате. Сите наши машини се прилагоди за да се задоволат барањата на секој клиенти.

Квалитетот е нашата култура

Гордееме на обезбедување на нашите клиенти со највисок квалитет на услуга и без преседан. Нашите контрола на квалитетот на тимот гарантира дека на влезните компоненти и излезни опрема исполнуваат или надминуваат барањата на клиентите. Секоја машина се тестира против примероци на купувачи пред породувањето.

Brightwin е лидер во поддршка на корисниците на

Нашата служба за корисници група и технички персонал од професионалци се секогаш подготвен да одговори на клиент прашања и решавање на проблеми пред или по продажбата.

Поради овие, нашите машини биле единствена во Северна Америка, Јужна Америка, Европа, Блискиот Исток, Африка, Азија и Австралија итн Ние сме убедени да биде вашиот сигурен снабдувач во Кина.

OUR CERTIFICATES
НАШИОТ ТИМ

Во лидерот на генерален менаџер, кој е постар инженер со повеќе од 20 години искуство, Brightwin поседува 4 високи инженери, 5 средно инженери и повеќе од 40 искусни техничари. Во исто време, постои клиент-оддалечиме од тим за продажба; поголемиот дел од работата на трговци во Brightwin за повеќе од 3 години; овие искусни трговци да ви понудиме професионална услуга пред-продажба.

Brightwin по продажбата на услуги тим може да го понуди за инсталација и дебагирање на сајтот. Отидовме во Америка, Блискиот Исток, Африка, Нов Зеланд и во многу други земји да се инсталира на машини за нашите клиенти.

cetification
Self adhesive label labeling machine
историја
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin