Brightwin

kira-kira

Kami produsén premium tina mesin cuci, mesin ngeusian, mesin capping, mesin panyiri, sarta sagala rupa mesin packing jsb dina dahareun, kimia sarta industri farmasi. Kami CE na ISO9001: 2008 sertifikasi jaminan yén kami nyadiakeun equipments kualitas premium nu tiasa dipercanten. Kabéh mesin kami nu ngaropéa papanggih tungtutan unggal pelanggan '.

Kualitas anu budaya urang

Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina nyadiakeun konsumén urang kalawan kualitas pangluhurna sarta layanan unprecedented. Tim kadali kualitas urang insures yén komponén asup jeung alat kaluar amprok atawa ngaleuwihan syarat konsumén '. Unggal mesin keur dites ngalawan sampel customer urang sateuacan pangiriman.

Brightwin mangrupakeun pamimpin di rojongan customer

grup layanan palanggan urang jeung staf teknis professional téh salawasna siap ngajawab patarosan customer tur ngajawab masalah saméméh atawa sanggeus jualan.

Kusabab ieu, mesin kami geus budi ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, Timur Tengah, Afrika, Asia jeung Australia jrrd Urang téh yakin janten supplier dipercaya anjeun dina Cina.

OUR CERTIFICATES
kami tim

Dina pamingpin umum manajer anu mangrupakeun insinyur senior sareng pangalaman leuwih 20 taun ', Brightwin owns 4 insinyur senior, 5 insinyur panengah jeung leuwih 40 technicians ngalaman. Dina waktu nu sarua, aya tim jualan customer-centric; lolobana salesmen gawé di Brightwin pikeun leuwih 3 taun; ieu salesmen ngalaman tiasa nawiskeun Anjeun layanan pre-jualan profésional.

Brightwin sanggeus-jualan tim layanan tiasa nawiskeun instalasi tur debugging dina situs. Urang indit ka Amerika, Wétan Tengah, Afrika, Selandia Anyar, jeung loba nagara séjénna masang mesin pikeun konsumén urang.

cetification
Self adhesive label labeling machine
sajarah
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin
brightwin