Luhur-Quality usaha Rotary doypack pouch granule paking pabrik mesin sarta produsén | Brightwin

Usaha Rotary doypack pouch mesin granule packing

Pondok Description:

Usaha Rotary doypack mesin granule packing ieu dipaké pikeun beuratna tur pak sagala jinis hal granule kana tas, kawas kacang, candies, chip, baso jsb
The mesin dilengkepan skala kombinasi éléktronik, nu leuwih akurat tur leuwih efisien. Ieu alat penting pikeun sistem bungkusan kuantitatif otomatis.
Mesin packing adopts mikro-komputer ngadalikeun, nu gampang pikeun kaayaan predominate jalan, gangguan kaayaan, urutan operasi, sareng kaayaan produksi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

video

sajarah urus

sertipikat

Tags produk

Area aplikasi
ieu garis packing usaha Rotary utamana installs mesin packing usaha Rotary, skala éléktronik jeung conveyor jsb, cocog pikeun paking sagala jinis granule, kayaning mété, buah dilestarikan, aditif jsb

paking mesin
111123

parameter teknis Utama

model BW-P
Speed ​​paking 15-50bags / min (gumantung dina produk na ngeusian beurat)
Ukuran kantong W: 130-250mm L: 150-300mm
ngeusian Range 5-1500g
total daya 4.75kw
Tipe kantong Sagala jinis tas sanyawa, kayaning kantong datar, 3-sisi sealing kantong, kantong sealing 4-sisi, kantong seleting, kantong standup jsb ...
Gemblengna Dimensi 4200 * 1800 * 2400mm

Main Konfigurasi

teu bagian Ngaran model kuantitas pabrik
1 purwakarta CP1-M40DT-D 1 OMRON (Japan)
2 panel TK6070i 1 Weinview (Taiwan)
3 transduser ATV312HV075N4 1 Schneider (Perancis)
4 vakum Kongrés KRX5-PV-03 1 Orion (Japan)
5 pita Coder   1 Cina
6 Main Motor   1 Cina
7 Steel Panaskeun steel   2 Cina
8 deukeutna Pindah   2 OMRON (Japan)
9 Solenoid klep SY5120-5DD-01 10 SMC (Japan)
VQ21A1-5G-C8-F 2
VP342R-5G-02A 2
10 silinder CJ2D16-20 2 SMC (Japan)
CG1BN20-20 1
CG1BN32-40 1
CQ2A20-20DM 1
CQ2A25-20DM 1
CQ2A40-35DM 1

Skala éléktronik
mesin ieu bakal nganggo SUS316 pikeun bagian kontak produk. Fungsi recovery program bisa ngurangan gagalna operasi. Adopts kembangan Pola ngetik weigher, sarta Geter Hopper nyaéta 75 sudut condong. Kontrol purwakarta, gampang beroperasi, teu botol, teu keusikan. Sagala hoppers bisa dibuka make meresihan gampang tur gancang; The beuratna Hopper bisa prasetél mun muka dina urutan (staggered) ulah aya blockages kalawan puffy atanapi masalah produk. Multilanguage panel kontrol, Spanyol, Korea, Jerman, Perancis sareng basa Arab, jsb fungsi ukuran ku potongan cacah atanapi komponen nepi nyugemakeun rupa sasuai ka nu Anjeun.

Fitur
1. Pilih kombinasi beurat pangalusna tina multi-kombinasi ku komputer, gancang sarta akurat.
2. Dupi instore 99 grup parameter beforehand.
3. beurat di unggal botol bisa disetél dina layar toél.
4. Tiasa nganggo model béda skala éléktronik nurutkeun beurat béda jeung kapasitas.
5. Nu sakabeh garis nyaeta adjustable, éta cocog pikeun ukuran botol béda jeung wangun kucara nyaluyukeun atanapi ngarobah sababaraha bagian.
6. Éta geus dirancang sarta dijieun nurutkeun para nasabah 'produk béda, peti na syarat kawas kapasitas jsb
7. The elemen listrik merek bisa ngaropéa.
8. tegangan ieu ngaropéa

Usaha Rotary doypack granule packing machine4

Usaha Rotary doypack granule packing machine5


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • history1 urus

    history2 urus

    history3 urus

    history4 urus

    sertipikat

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami