Luhur-Quality linier bubuk keusikan pabrik mesin sarta produsén | Brightwin

mesin keusikan bubuk linier

Pondok Description:

Powder mesin keusikan linier can rengse ngukur, ngeusian, jsb
mesin Ieu adopts Auger filler na dua sét motor servo mun kadalikeun jumlah keusikan kalawan akurasi tinggi. Mesin dijieunna tina stainless steel 304 sarta 316L stainless steel pikeun bagian produk touch.
Paké kasaimbangan éléktronik sensitipitas tinggi dina botol nalika eusian, sadar ganda dipariksa beurat (auger sarta kasaimbangan éléktronik), na leuwih hade.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

video

eupan balik konsumén '

sajarah urus

sertipikat

Tags produk

Tinjauan
mesin The can rengse ngukur, ngeusian, jsb Kusabab desain aslina, ieu leuwih cocog pikeun paking bahan tipung éta Gampang ngalir, kawas ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, susu bubuk, lebu karbon, talcum bubuk, panggih jeung sajabana
mesin Ieu adopts Auger filler na dua sét motor servo mun kadalikeun jumlah keusikan kalawan akurasi tinggi. Ieu cocog pikeun keusikan bubuk kana pre-dijieun tas na botol atawa peti lianna. Mesin dijieunna tina stainless steel 304 sarta 316L stainless steel pikeun bagian produk touch.

Fitur
1. Servo motor sarta ngalayanan supir keur kontrol auger, stabil na kalawan tepat tinggi.
2. purwakarta kontrol, layar rampa dislay manusa-komputer, gampang beroperasi.
3. Jeung alat beberesih lebu.
4. kabayang panangan Adopts nyaluyukeun keusikan jangkungna sirah, gampang pikeun ngarobah ukuran botol béda.
5. linier tipe horizontal, panutup aréa leutik, gampang keur nyeuseuh.
6. Maneuh struktur auger, tanpa polusi logam.
7. Paké sensitipitas tinggi kasaimbangan éléktronik dina botol nalika eusian, sadar ganda dipariksa beurat (auger sarta kasaimbangan éléktronik), na leuwih hade.
8. Adopts dua garis pikeun dua huluna jang nambahan kagancangan nu.

parameter
suplai Power: 380V / 50HZ (bisa ngaropéa)
Total kakuatan: 1.6KW
Jilid: ngaropéa
Kamampuh: 10-80b / mnt
ngeusian precision: ≤0.5%
Diménsi: 2000 × 970 × 2030mm (L & W & H)
Beurat: 500Kg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • feedback1 customer

    feedback3 customer

    feedback4 customer

    feedback5 customer

    feedback6 customer

    history1 urus

    history2 urus

    history3 urus

    history4 urus

    sertipikat

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami