Luhur-Quality panyiri pabrik mesin sarta produsén | Brightwin

mesin panyiri

Pondok Description:

Mesin panyiri kami nyaeta multi-fungsi, éta téh wangun béda botol bisa dilabélan on hiji mesin, kawas botol datar, botol kuadrat, botol buleud sarta botol sagi genep malah. Mesin adopts duanana sikat na bolu kabayang mun labél dua kali pikeun mastikeun labél akurat tur tanpa gelembung.
Urang make Leuze Jerman sensor nu alus keur duanana botol transparan sarta labél.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

video

eupan balik konsumén '

sajarah urus

sertipikat

Tags produk

Tinjauan
mesin ieu dipaké pikeun labél botol buleud, botol datar, botol pasagi sarta botol malah sagi genep jsb Éta ekonomis, sarta gampang pikeun beroperasi, dilengkepan layar HMI touch & purwakarta Control System. Diwangun dina microchip ngajadikeun gampang jeung gancang adjustment na changeover.

Fitur
1.Can nambahkeun stasiun panyiri nurutkeun béda sarat
dibagikeun 2.Can hiji mesin keur ukuran wadahna béda jeung ukuran labél dina wates badag.
3.The maksimum jangkauan speed 100bmp (dumasar kana ukuranana labél)
panyiri 4.Smooth tanpa gelembung.

brand elemen

barang Merek na bahan 
sensor sensor botol transparan ti Leuze Jerman
purwakarta SIEMENS
Layar cabak SIEMENS
breaker Schneider
rak SUS304
arah Japan NSK, aslina diimpor
switch hawa Schneider
replay Omron

palayanan


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • feedback1 customer

    feedback3 customer

    feedback4 customer

    feedback5 customer

    feedback6 customer

    history1 urus

    history2 urus

    history3 urus

    history4 urus

    sertipikat

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    --> [if lt IE 9]>