Luhur-Quality otomatis spaghetti saos keusikan pabrik mesin sarta produsén | Brightwin

Otomatis spaghetti mesin saos keusikan

Pondok Description:

22  

1. dirancang husus ring sealing kandel (bahan pangan kelas Teflon ti Dupont AS), nu teu kudu ngaganti dina 3 taun.
2. Sepcially dirancang SUS316L lila euweuh-netes filing nozzles.
3. 304 frame, 5mm kandel pompa SUS316L honing piston, dijieun ku produser Taiwan.
4. Jeung detektor di unggal klep SUS316L sarta ngeusian nozzle, upami aya masalah naon dina nozzle sagala, eta dipintonkeun dina layar toél, anak gampang mun kapanggih.
5. Jeung Sistim beberesih otomatis.
6. Jeung stainless steel 316L klep usaha Rotary nu husus pikeun produk cair kandel sarta lengket.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

video

eupan balik customer

sajarah urus

sertipikat

Tags produk

Tinjauan

The whole frame of this automatic servo motor filling machine is made of SUS304, the material contact part is made of SUS316L stainless steel, the piston pump is made of SUS316L stainless steel quilted steel pipe, and the sealing ring is made of teflon.According to the customer's speed requirements to use different filling nozzle, can match with capping machine, labeling machine, code printing machine and carton packing machine into a complete packaging line, to meet the packaging needs of products like oil, honey,shampoo, cream,sauce paste etc.

parameter 

sirah keusikan 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16 nuzzles jsb (nurutkeun pilihan pikeun speed)
volume keusikan 10-5000ml jsb (ngaropéa)
speed keusikan 500-6000bph (ngaropéa)
precision keusikan ≤ ± 1%
suplai tegangan 380V / 220V jsb (ngaropéa) 50 / 60Hz
Sasayogian tanaga ≤1.5Kw
tekanan hawa 0.6-0.8MPa
Beurat bersih 400Kg

brand elemen

barang Merek na bahan
sénsor sensor botol transparan ti Leuze Jerman
purwakarta SIEMENS
Layar cabak SIEMENS
Servo motor Fuji
piston silinder SUS316L kandel 5MM
klep usaha Rotary SUS316L
sambungan klep usaha Rotary  coupler rusuh dirancang ti Jerman
ngeusian nozzles SUS316L stainless steel anti netes design rusuh-coupler
silinder Airtac Taiwan
pipe Nyambungkeun Gancang loading pipe ti Italia
Sealing ring Dahareun kelas PTFE ti Dupont AS (teu kudu diganti salila tilu taun)
bagian listrik Schneider
rak SUS304
arah Japan NSK, aslina diimpor
kontrol tingkat di Hopper jeung

6


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • feedback1 customerfeedback2 customerfeedback3 customerfeedback4 customer feedback5 customerfeedback6 customer

    history1 urushistory2 urushistory3 urushistory4 urus

    sertipikat

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami