High-Quality Linear wêdakakêna Isi pabrik mesin lan manufaktur | Brightwin

mesin Isi wêdakakêna Linear

Short Description:

Ing wêdakakêna mesin Isi linear bisa rampung ukuran, Isi, etc.
mesin iki adopts Auger ngisi lan loro set motor servo kanggo kontrol jumlah Isi karo akurasi dhuwur. Mesin digawe saka stainless steel 304 lan 316L stainless steel kanggo part produk tutul.
Gunakake imbangan elektronik sensitivitas dhuwur ing botol nalika Isi, éling pindho mriksa bobot (auger lan imbangan elektronik), sawijining luwih pas.


Detail

video

saran pelanggan '

Sajarah transaksi

certificate

Tags Product

Gambaran Umum
mesin bisa rampung ukuran, Isi, etc. Amarga rancangan asli, luwih cocok kanggo packing materi powdered sing gampang mili, kaya tamba Veterinary, susu bubuk, bledug karbon, talcum wêdakakêna, pet etc.
mesin iki adopts Auger ngisi lan loro set motor servo kanggo kontrol jumlah Isi karo akurasi dhuwur. Iku cocok kanggo Isi saka wêdakakêna menyang wis digawe tas lan gendul utawa kontaner. Mesin digawe saka stainless steel 304 lan 316L stainless steel kanggo part produk tutul.

Fitur
1. Servo motor lan ngawula driver kanggo kontrol auger, stabil kanthi pas dhuwur.
2. PLC kontrol, tutul layar dislay manungsa-komputer, gampang operate.
3. Kanthi piranti reresik bledug.
4. setir tangan adopts kanggo nyetel Isi dhuwur sirah, gampang kanggo ngganti ukuran botol beda.
5. Linear jinis horisontal, tutup area cilik, gampang kanggo wisuh.
6. Telpon struktur auger, tanpa polusi logam.
7. langkung sensitivitas dhuwur imbangan elektronik ing botol nalika Isi, éling pindho mriksa bobot (auger lan imbangan elektronik), sawijining luwih pas.
8. adopts loro garis kanggo loro kepala kanggo nambah kacepetan.

paramèter
Power supply: 380V / 50HZ (bisa selaras)
Total daya: 1.6KW
Volume: selaras
Kapasitas: 10-80b / min
Isi tliti: ≤0.5%
Ukuran: 2000 × 970 × 2030mm (L & W & H)
Bobot: 500Kg


  • Previous:
  • Next:

  • feedback1 customer

    feedback3 customer

    feedback4 customer

    feedback5 customer

    feedback6 customer

    history1 transaksi

    history2 transaksi

    history3 transaksi

    history4 transaksi

    certificate

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita