High-Quality Labeling pabrik mesin lan manufaktur | Brightwin

mesin Labeling

Short Description:

Mesin Labeling Kita multi-fungsi, sing wujud saka gendul bisa labeled ing siji mesin, kaya gendul warata, gendul kothak, gendul babak lan gendul hexagon malah. Mesin adopts loro rerumput lan karang setir kanggo label pindho kanggo nggawe manawa label kanthi tanpa umpluk.
Kita nggunakake Leuze Jerman sensor kang apik kanggo loro gendul transparent lan label.


Detail

video

saran pelanggan '

Sajarah transaksi

certificate

Tags Product

Gambaran Umum
mesin iki digunakake kanggo Label gendul babak, gendul warata, gendul kothak lan gendul malah hexagon etc. Iku ekonomi, lan gampang operate, dilengkapi layar HMI tutul & PLC Control System. Dibangun ing microchip ndadekake gampang lan cepet imbuhan lan Éwah-éwahan.

Fitur
1.Can nambah stasiun Labeling miturut beda requirement
nuduhake 2.Can siji mesin kanggo ukuran sing beda lan ukuran label ing watesan gedhe.
3.The maksimum tekan kacepetan 100bmp (adhedhasar ukuran label)
Labeling 4.Smooth tanpa gelembung.

account unsur

item Brands lan materi 
sensor sensor botol transparan saka Leuze Jerman
PLC SIEMENS
layar tutul SIEMENS
mbobol Schneider
rak SUS304
Bearings Japan nsk, asli diimpor
ngalih Air Schneider
Replay Omron

layanan


  • Previous:
  • Next:

  • feedback1 customer

    feedback3 customer

    feedback4 customer

    feedback5 customer

    feedback6 customer

    history1 transaksi

    history2 transaksi

    history3 transaksi

    history4 transaksi

    certificate

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    kategori produk