High-Quality Factory nggawe Seasoning Bouillon Cube Mencet Wrapping Box Packing pabrik Machine Video lan manufaktur | Brightwin

Pabrik nggawe Seasoning Bouillon Cube Mencet Wrapping Box Packing Machine Video

Short Description:

Bouillon line produksi kotak digunakake kanggo pencet lan packing persagi bouillon, tablet, persagi gula, cake kacang ijo lan produk ngalangi liyane.
Kita mung siji ing China sing bisa nggawe kabeh saluran kanggo persagi, kang kalebu mesin mencet, mesin bungkusan , mesin boxing lan conveyor. Akéh wanted kanggo nyalin conveyor kita, nanging padha gagal, amarga padha ora bisa nyalin teknologi inti kita; persagi bakal diblokir tanpa teknologi inti iki.


Detail

video

Sajarah transaksi

certificate

Tags Product

That has a sound business enterprise credit rating, exceptional after-sales provider and modern producing facilities, we now have earned an superb standing amongst our buyers across the world for Factory making Seasoning Bouillon Cube Pressing Wrapping Box Packing Machine With Video, We sincerely welcome all guests to setup small business associations with us on the basis of mutual positive aspects. You should get in touch with us now. You'll get our professional reply within 8 hours.
Sing wis swara kredit perusahaan bisnis, ngédap sawise-sales panyedhiya lan fasilitas prodhuksi modern, kita saiki wis entuk sing ngadeg paling apik diantara para panuku kita ing donya kanggo Bouillon Cube Packing Machine ,Bouillon Cube Pencet Lan Wrap Machine Kanthi Box Packing Machine ,Seasoning bouillon Cube Mencet Wrapping Boxing Machine , Wide pilihan lan pangiriman cepet kanggo sampeyan! Peta Panggenan: kualitas Good, layanan gedhe, tetep Ngapikake. We are looking nerusake sing liyane lan liyane kanca oversea nggabungake ing kulawarga kita kanggo pembangunan luwih cedhak mangsa!
Gambaran Umum
Bouillon line produksi kotak. Iku bisa rampung mencet, bungkusan lan cartoning otomatis. Ditrapake kanggo macem-macem produk ing persagi kaya bouillon kotak, coklat, persagi gula lan kacang tempel cake etc.
1. Punika dirancang lan diprodhuksi miturut pelanggan 'produk beda, film lan kapasitas etc.
2. Miturut kapasitas kanggo netepake jumlahe mesin bungkusan lan mesin boxing.
3. Bisa beda cara kothak packing kanthi ngganti sawetara bagéan.
4. voltase iki selaras.

paramèter

Jumlahe Punch & die (Set) 17/19/25
Max. Meksa (KN) 100
Max dawa (mm) 40
Max. Ambane saka Isi (mm) 25
ukuran kotak (mm) selaras
Puter Speed ​​(r / min) 20
Produksi Kapasitas (pc / m) 600-1000
sumber daya listrik (V / Hz) 380/50
Power (KW) 4
Njaba Takeran (mm) 600 * 960 * 1750
Bobot (Kilogram) 2300

Sawise layanan sales
manual 1. Offer operasi profesional
2. support Online
technical support 3. Video
4. spare parts Free sak periode babar pisan
5. instalasi Field, commissioning lan latihan
6. Field pangopènan lan ndandani layanan


  • Previous:
  • Next:

  • history1 transaksi

    history2 transaksi

    history3 transaksi

    history4 transaksi

    certificate

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    --> [if lt IE 9]>